Gruijthuijsen Fysiotherapie

PRAKTIJK WEERT CENTRUM / KEENT

0495-536786

PRAKTIJK WEERT GROENEWOUD

0495-532014

PRAKTIJK STRAMPROY

0495-566233

Fysiofitness

Experts in bewegen

Fysiofitness powered by Prana Total Vitality

“Of je lekker in je vel zit, je kiplekker voelt of fit bent” is afhankelijk van je geestelijke en lichamelijke gesteldheid.
Wij leven in een tijdperk waarin steeds hogere eisen worden gesteld aan inzet, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Hierdoor kan de gezondheid onder druk komen te staan, met lichamelijke klachten als gevolg.

Fysiotherapie is dan een van de mogelijkheden om deze klachten te verminderen of te verhelpen.

Het resultaat van fysiotherapeutische behandelingen kan dan worden bevorderd door de patiënt specifieke oefeningen te laten doen. In het algemeen blijkt echter dat men thuis niet over de adequate middelen beschikt om oefeningen goed te kunnen uitvoeren.
Dit is een van de redenen waarom Fysiotherapie Gruijthuijsen “FysioFitness” heeft opgericht. FysioFitness is als het ware een verlengstuk van fysiotherapie.
FysioFitness is er echter ook voor mensen, individueel of in groepsverband, die hun conditie op peil willen krijgen en/of houden.

Te denken valt dan aan:

  • Mensen die een goede conditie en een gezond lichaam belangrijk vinden
  • Sportmensen die begeleiding nodig hebben, om hun gewenste resultaat te bereiken
  • Ouderen die specifieke lichaamsfuncties willen stimuleren
  • Al met al de belastbaarheid van hun lichaam te vergroten, waardoor de kans om klachten te krijgen kleiner wordt.

Fysiofitness voor klachtgerichte training bij bijvoorbeeld:

  • Arthose
  • Whiplash
  • Status na operatie / ziekenhuisopname

Een optimale persoonlijke begeleiding

Een optimale persoonlijke begeleiding wordt gewaarborgd door de permanente aanwezigheid van een professional.
Bij uw aanmelding wordt een aparte afspraak gemaakt, hierbij vindt een intake en screening plaats en wordt er een trainingsschema samengesteld naar uw wensen en onze inzichten.

De eerste afspraak leren wij u tevens de oefeningen uit te voeren, hierbij wordt tevens bepaald welke gewichten, hoeveel series en herhalingen, etc. Bij de tweede afspraak leren wij u de apparaten in te stellen en controleren wij de uitvoering van de oefeningen, indien nodig worden die gecorrigeerd. Bij de derde afspraak kijken wij of u de uitvoering van de oefeningen en het instellen van apparaten kunt combineren.
De eerste 3 afspraken zijn een 1-op-1-situatie, daarna kunt uw sportplek reserveren binnen de gestelde openingstijden via www.virtuagym.nl  De groepsomvang is daardoor altijd beperkt tot slechts 10 sporters tegelijkertijd.

Cardiolijn

Om veilig te kunnen sporten is er binnen onze FysioFitness-ruimte de mogelijk om onder continue hartbewaking te trainen, hierdoor traint u veilig en verantwoord. U houdt altijd het zicht op uw hartfrequentie en kunt hierop uw inspanning aanpassen.
Indien de maximaal toegestane hartfrequentie wordt overschreden geeft hartbewaking dit zelf aan.

Klachten? Vrijblijvend Fysio e-Consult